D-Noc Photography

Fordele ved at have sit eget site

Nu er Flickr's billed upload så gået i stykker for anden gang inden for lidt over en måned..

..og jeg uploader endda kun et billede pr. uge, så jeg gad da nok vide hvor tit det sker hvor jeg slet ikke opdager det.

Men det fik mig da til at tænke på at det da i sådan en situation har sine fordele at have sit helt eget site. Flickrs brugere er i øjeblikket ved at oparbejde et raseri af dimensioner mod Yahoo, som ejer Flickr, mest af alt fordi Flickr ikke ligefrem er hurtige til at informere om at de arbejder på sagen (hvis de da gør det).

Folk skal huske at man får hvad man betaler for.. eller snarere hvad man ikke betaler for. Flickr er gratis, og serviceniveauet er så også derefter.

Ja, jeg ved godt man også kan betale for en "Pro" konto på Flickr, men lad os nu bare være ærlige; Det eneste man får for de penge er at man slipper for reklamer og noget statistik. Ikke for ekstra service.

Heldigvis kan jeg bare uploade mine billeder her, når jeg har lyst. Bevares, jeg har da også opdaget at mit Webhotel ind i mellem har nedetid, og det er utroligt irriterende når det sker, men heldigvis har de en effektiv support.. ..som regel...

Copyright © 2017 - Design by FS