D-Noc Photography

Højspændt


105mm - 1/80s - f/4.0 - ISO 400
Så tager vi hul på et nyt år og man kan jo lige så godt gøre det på en højspændt måde :-)
Billedet her er det første jeg vist frem fra mit nye værktøj, et EOS 6D og et Canon 24-105mm F/4L IS USM objektiv.
Indtil videre er jeg rigtigt godt tilfreds med kombinationen af det kamera og objektiv, men jeg kan godt mærke at der er mange forskelle mellem det nye kamera og mit gamle trofaste 60D. Ikke så meget i selve kameraets konstruktion, men mere i måde jeg skal sammensætte min komposition.

Som tidligere nævnt vil jeg komme med en mere detaljeret gennemgang af mine erfaringer med springet fra EOS 60D til EOS 6D, men først er jeg nødt til lige at have lidt flere erfaringer med det. Men jeg er allerede igang med at skrive notater ;-)

Jeg har heller ikke glemt at jeg for et par uger lovede en overraskelse. Den er heller ikke glemt, men der er lige kommet et par sidste-øjebliks-rettelser som jeg gerne vil have med, så "Stay Tuned!!"

Godt nytår derude..

Copyright © 2017 - Design by FS