D-Noc Photography

Driftsforstyrrelse

Der har været lidt stille her på siden de sidste par uger.

Det skyldes at det i denne periode ikke har været muligt for mig at logge på administrationssiderne til sitet. Grunden til denne fejl har været lidt svær at finde, da den kom ud af det blå, uden at jeg havde lavet nogen ændringer til sitet overhovedet. Endnu mere mystisk blev det hele af at jeg ikke kunne finde nogen fornuftig forklaring i logfilerne.

Det hjalp heller ikke at prøve at genskabe en backup, selv om denne handling fik mig overbevist om at fejlen måtte være placeret på selve webserveren, og ikke på mit site.

Således klædt på til at forklare webhotellet som hoster sitet her hvad jeg havde fundet frem til, tog de affære og fandt ud af at fejlen skyldtes en opdatering af deres server, som havde ændret nogle indstillinger i en konfigurationsfil uden for min kontrol.

Ærgeligt, men heldigvis ser alt ud til igen at fungere som det skal, og jeg vil i løbet af de kommende dage forsøge at indhente det forsømte.

Desuden er der en lille overraskelse på vej, i anledning af julen.

Copyright © 2017 - Design by FS