D-Noc Photography

Jernbanebroen genbesøgt

30mm - 1/60s - f/9 - ISO 400

For flere år siden, da jeg først lige var startet på min fotografiske rejse, tog jeg et billede af jernbanebroen over Limfjorden, set fra undersiden.

Dengang tog jeg billedet med min nyindkøbte "Nifty Fifty" a.k.a. "Plastic Fantastic" a.k.a Canon 50mm f/1.8 II monteret på mit EOS 1000D.

Dette objektiv var mit første møde med objektiver med fast brændvidde. Det lærte mig en del om farerne ved at have et meget lille område hvor alt var i fokus, men frem for alt lærte det mig at 50mm er alt for tæt til allround brug, når man bruger et kamera med APS-C sensor.

Nu, 4½ år senere har jeg genskabt billedet, men med de egenskaber jeg har opsamlet siden da, og med mit nuværende setup, som består af et EOS 60D og en Sigma 30mm f/1.4.

Det originale billede kan ses herunder:

Copyright © 2017 - Design by FS