D-Noc Photography

Tosomhed


30mm - 1/8000s - f/2.5 - ISO 200
Normalt er jeg ikke så pjattet med det der cross process / filter look, men ind imellem synes jeg faktisk godt at det kan være med til at forstærke et billede.
Filtre får tit skyld for (med rette) at være en undskyldning for at få et middelmådigt billede til at se id af mere end det egentligt er, og man ser tit mindre erfarne fotografer forsøge at pynte på deres billeder ved hjælp af fancy filtre. Jeg er selv skyld i denne synd.
Hen ad vejen har jeg heldigvis fået vænnet mig af med denne dårlige vane, og bruger nu kun filtre og effekter når jeg føler det kan bidrage med noget. Og som regel også i mere afdæmpet form.
Når vi taler om filtre tæller jeg ikke Sort/Hvid med, da jeg ser det som en stilart helt for sig selv.

Billedet er taget ved Østkysten nord for Hals, på en smuk dag sidst i September.

Copyright © 2017 - Design by FS