D-Noc Photography

STS Lord Nelson


17mm - 1/1600s - f/3.5 - ISO 200

STS Lord Nelson - Et forholdsvist nyt skib fra 1984, der har den fine egenskab at være bygget specialt med henblik på at gøre det muligt for handicappede at opleve hvordan det er at bemande et sejlskib. Mere af den slags tak!

Skibet deltog i årets Tall Ship Race, og var naturligvis også med i arrangementet i Aalborg.

Belært fra tidligere forsøg på at tage billeder af disse enorme skibe, havde jeg taget mit 17-50mm objektiv med, fordi det er det eneste objektiv jeg har der kan gå under 24mm. Alligevel var det umuligt for mig at få det hele med, men det gør nu ikke så meget.

Set i bakspejlet skulle jeg nok bare have taget mit 50mm objektiv med, og så have brugt tiden på at tage billeder af enkelte detaljer i stedet for at forsøge at få alt med.

Men det er så en lektion jeg kan tage med til næste gang Tall Ship Race besøger Aalborg.

Copyright © 2017 - Design by FS