D-Noc Photography

#222 - Cykelstativ


24mm - 1/50s - f/2.8 - ISO 200
Endnu engang har den lille magiske 24mm pancake været på spil. Det er godt nok en brændvidde der passer mig godt. Ihvertald når jeg går rundt i byens gader :-)
Som det også fremgår af titlen har jeg nu lagt et billede om ugen op i 222 uger. Wow.. det er jeg faktisk selv lidt imponeret over. Også selv om jeg da godt kan se at de første ikke er særligt gode, i forhold til nogle af de ting jeg kasserer den dag i dag. Men det er vel sådan det er når man udvikler sig.
Jeg går og overvejer at ændre lidt på konceptet med et billede om ugen, for det kan, som tidligere nævnt, godt være lidt stressende ind i mellem, Jeg overvejer at skifte til at lave små billedserier på 8-24 billeder i stedet, og så kun lægge billeder op når jeg føler at en serie er færdig.
Men jeg har ikke helt bestemt mig for om det skal være sådan eller hvornår jeg i så fald ville starte.

Copyright © 2017 - Design by FS