D-Noc Photography

Fødselsdagsudsalg

Craft & Vision udgiver nogle helt fantastiske eBooks om fotografering.

Jeg har efterhånden anskaffet mig en stor del af deres udvalg, på grund af den ligefremme måde tingene forklares. Ligeledes er det forfriskende at der som regel er mere fokus på de "bløde" elementer i fotografering, altså ikke så meget kamera-snak, men mere om inspiration og de kreative aspekter af fotografering.

Lige nu har Craft & Vision fødselsdag, og det betyder at du kan få 50% rabat på stort set alle deres titler, også deres magasin "Photograph", som jeg tidligere har omtalt her på bloggen. Såvidt jeg kan se kan man oven i købet få de første fire udgaver af Photograph ganske gratis.

Så tag et smut forbi Craft & Vision og se om ikke der også er en titel eller to der kan friste dig :-)

Copyright © 2017 - Design by FS