D-Noc Photography

Er jeg udbrændt?

I dag, for præcis fire år siden lagde jeg mit første billede på Flickr.

Dengang var det meningen at jeg ville kaste mig ud i et Project 52, altså et projekt, hvor man hver uge i et år skal kunne præstere et billede som man føler er velfungerende og interessant.

Dengang tænkte jeg at det kunne være sjovt, og samtidigt skulle det være meget lærerigt. Jeg følte dengang at jeg ville have godt af at udfordre mig selv, og herregud.. det var jo kun et år.

Dark borders?
Det første billede der indgik i mit første år med Project 52

Da det første år gik på hæld havde jeg ikke rigtigt lyst til at stoppe, for jeg følte faktisk at jeg havde lært meget. Så jeg tog lige et år mere..

Resten er historie...

Frosted
Et år senere. Første billede i  Project 52, år 2

Nu er der som nævnt gået præcis fire år. 210 billeder er det blevet til siden da, og stilmæssigt føler jeg mig langt mere sikker end nogensinde før. Alligevel føler jeg også at jeg får sværere og sværere ved at fortsætte.

Hvorfor ved jeg ikke. Jeg har altid bestræbt mig på at denne uges billede skulle være en lille smule bedre end det jeg lagde ud ugen før. Jeg synes tit det er lykkedes, selv om der da også er nogle billeder jeg nu ikke rigtigt synes fungerer.
Måske er det denne stræben der nu gør at jeg føler mig nærmest udbrændt. Jeg føler jeg er blevet meget kritisk over for de billeder jeg tager, og jeg har ekstremt svært ved at acceptere de små-skavanker der nu skulle være i et billede.

Heldigvis er det også det gode ved et Project 52. Du er NØDT til at smide et billede op hver uge, uanset om du er tilfreds eller ej.

Lige nu føler jeg at det er meget svært at fortsætte, men omvendt ville jeg med garanti fortryde at afbryde en fire år gammel tradition.

Måske er det bare på tide at kaste noget nyt skyts ind i kampen? Et år kun med et bestemt objektiv, eller med et bestemt tema?

Jeg ved det ikke endnu, men håber jeg finder kampgejsten igen.

Hvad plejer DU at gøre når du føler dig udbrændt?


Copyright © 2017 - Design by FS