D-Noc Photography

Snapseed 2.0 frigivet

Google har frigivet version 2.0 af deres i forvejen ret fantastiske og gratis billedredigeringsprogram Snapseed, og den nye version må siges at være et ret stort spring frem.


Jeg i et godt stykke tid benyttet Snapseed på både min iPad, til RAW filer fra mit kamera, og på min Android mobil, til billeder taget med mobilen, og selv om det har været en rigtig god App, har der været nogle begrænsninger der gjorde at man, ihvertfald som Lightroom bruger, godt kunne blive lidt frusteret. Men til en hurtig justering, eller bare til at eksperimentere lidt, har Snapseed været fantastisk.

Nu er version 2.0 altså frigivet, og selv om jeg kun har haft tid til en hurtig prøvetur ser det ud til at nogle af de ting der kunne være årsag til frustrationer er forbedret i den nye version.

Af nye features kan nævnes:
  • Lens Blur
  • Spot Healing
  • Flere filtre
  • Non-Destructive editing (Yay!!)
  • Mulighed for kun at påføre justeringer i specifikke områder af billedet
  • Tonal Contrast

Jeg regner nu ikke med at Snapseed kommer til at udkonkurrere min Lightroom, men når jeg er på farten sætter jeg pris på at begrænsningerne i forhold til Lightroom er så små som muligt, og der er den nye Snapseed en velkommen nyhed.


Copyright © 2017 - Design by FS