D-Noc Photography

Hvorfor alle billeder er Snapshots

CJ. Chilvers, som for mig er lidt af en guru, har holdt et indlæg til et arrangement ved navn Ignite.
Her har han forsøgt at argumentere for at det gode billede ikke kommer fra fantastisk grej, men fra fotografens fantastiske evne til at se de spændende øjeblikke.

Naturligvis mener CJ Chilvers ikke at grej er ligegyldigt. Naturligvis ikke.. uden kamera ingen billeder. Det han argumenterer for er at hvis motivet eller situationen er spændende nok spiller det ingen rolle om billedet er taget med en smartphone eller et spejlreflekskamera.

Jeg læste for efterhånden lang tid siden hans Manifest, og siden har jeg holdt igen med nyt grej, og i stedet forsøgt at holde fokus på mine egne evner med kameraet. Når jeg kigger tilbage på de billeder jeg tog for et par år siden og dem jeg tager nu er det tydeligt, ihvertfald for mig, at der er sket en hel del.

Copyright © 2017 - Design by FS