D-Noc Photography

Skal jeg skifte til Full Frame?

Jeg har i et stykke tid haft en del overvejelser om hvorvidt jeg skulle tage springet til Full Frame, eller fortsætte med Crop, som jeg har gjort hidtil.

Overvejelserne er mange, nogle af mine objektiver vil ikke kunne bruges på Full Frame, og Full Frame koster pt. omkring 12.000,- for et EOS 6D, som er det billigste Full Frame på markedet.

Jeg ved ikke om jeg vil få noget ud af at skifte, og derfor bliver det indtil videre ved overvejelserne.

Zack Arias har for nyligt smidt en video på Youtube, hvor han argumenterer for at Crop eller Full Frame er totalt ligegyldigt.

Videoen har naturligvis affødt en del kontroverser på diverse foto-fora, og jeg har set en del modargumenter på at støjniveauet på Full Frame er markant lavere, men jeg synes aldrig jeg har set støjniveauet ved høj ISO på mit EOS 60D som et problem. Så hvis det ender ud i at være den eneste gode grund til at skifte ville det måske være bedre at blive på Crop og så investere i bedre objektiver?

Eller måske købe et EOS 7D mrk. II, hvis det som rygterne antyder, kommer til efteråret.

Copyright © 2017 - Design by FS