D-Noc Photography

Fra arkivet

Som tidligere nævnt har jeg for nyligt taget springet og har kastet penge efter Adobes Lightroom.

Indtil videre er jeg rigtigt godt tilfreds med Lightroom, selv om det da også har sine små særheder. I forhold til Aftershot Pro er de dog til at overse, og jeg er i øjeblikket i fuld gang med at gå igennem hele mit arkiv med knap 10.000 RAW filer.

Nogle af dem bliver kassereret undervejs, men ind imellem falder jeg også under små skjulte perler, som jeg enten ikke har haft tid til at gøre noget ved, følt for at gøre noget ved, eller helt havde glemt eksisterede.

Nu kommer de til ære igen, om ikke andet, så som prøvekaniner når jeg skal afprøve mine evner i Lightroom, og lære at finde rundt i de forskellige funktioner. Det er egentligt ikke så svært igen. Det minder RIGTIGT meget om den måde man også gør i Aftershot Pro, men resultaterne bliver bare bedre.

Jeg har undgået at bruge presets til disse billeder, for at få Lightrooms funktioner helt ind under huden, og for at undgår at billederne bare ender på min harddisk, kan de jo lige så godt blive vist her på siden ;-)

Først er her et Belgisk F-16 fly. Billedet er fra Danish Airshow 2012.

 

En dompap i haven en tidlig regnvejrsmorgen. Billedet er faktisk taget håndholdt, igennem en rude.

Copyright © 2017 - Design by FS