D-Noc Photography

Nyt år - nye metoder

Jeg har brugt Flickr i en del år efterhånden, og har også brugt Flickr som kilde til de billeder jeg har vist her på sitet.
Jeg har været rigtigt glad for at være bruger på Flickr, og er det såmænd stadig. Der er bare sket en eller anden ændring på Flickr, som ikke direkte kan kædes sammen med det som alle andre kritiserer, nemlig deres nye layout, men nærmere den måde som man bruger Flickr på nu. Jeg har nemlig bemærket at antallet af kommentarer er faldet markant, og i det hele taget er Flickr blevet mindre et community og mere et showroom for ens billeder. Det synes jeg er en skam, og da det jeg allerbedst kunne lide ved Flickr var at der var folk der kom med kommentarer til ens billeder, blev jeg enig med mig selv om at prøve noget nyt.

Jeg er derfor begyndt at smide billederne i forskellige Communities på Google+, for at se om det ville passe bedre til mine behov. Indtil videre har det været en positiv oplevelse, og der er allerede, en uges tid inde i 2014, og med to delte billeder, kommet adskillige +1'er (likes), kommentarer og Follows fra andre brugere på Google+.

Billederne her på sitet vil fremover også blive hentet fra Google+.

Copyright © 2017 - Design by FS