D-Noc Photography

Topaz ReStyle

Topaz Labs har lanceret et nyt plugin, med navnet ReStyle. Som navnet antyder er der tale om et plugin, der kan give et nyt look til dine billeder.
Det gør det ved at lade dig vælge mellem mere end 1000 presets, der hver især toner dine billeder på en bestemt måde. Der er brugt 5 farver til hvert toning preset, og man kan efterfølgende selv justere hvor stor effekt man ønsker her farve skal have.

Jeg har kun leget ganske kort med plugin'et, men det ser ud til at have stort potentiale. Eneste anke jeg har haft indtil videre, er at man ikke selv kan lave nye presets, hvor man selv definerer hvilke fem farver der skal bruges til toningen. En repræsentant for Topaz Labs har dog antydet at denne mulighed kan komme i en fremtidig version.

Indtil 31.08.2013 kan man anskaffe sig Topaz ReStyle for 29,99 USD, hvis man bruger rabatkoden 'restyleit'.

Her er resultatet af en hurtig behandling i ReStyler:

Original

Restyled

Copyright © 2017 - Design by FS