D-Noc Photography

Er Aftershot Pro død?

Jeg har tidligere skrevet i rosende vendinger om Aftershot Pro, og lagt en del billeder op som var efterbehandlet i samme program.

I længden syntes jeg dog at det var lidt for klodset at bruge. Der var lidt for mange ting der ikke fungerede helt som man forventede eller håbede, og billedekvaliteten blev desværre derefter. Der skulle simpelthen bruges for meget tid på at skrue på de forskellige knapper før man endte med et fornuftigt resultat.

Corels Aftershot Pro forum lader det til at den generelle holdning til Aftershot Pro er lidt den samme, og som tiden går lader det til at flere og flere forlader produktet. Mange har endda den holdning at produktet er dødt.

Da jeg fravalgte Aftershot Pro, ihvertfald i dets nuværende form, efterlod det et tomrum, og jeg overvejede i en periode om jeg skulle gå efter Lightroom eller AcdSee Pro som afløser. Efter at have prøvet begge produkter valgte jeg det helt simple: Canon DPP og Paintshop Pro. Det giver i mine øjne et mere simpelt og lettere workflow, og billedkvaliteten fra DPP overstiger i den grad Aftershot Pro. Det eneste jeg mangler er katalogdelen i Aftershot Pro, men den har jeg lært at undvære.

Copyright © 2017 - Design by FS