D-Noc Photography

Så blev Topaz Black & White Effects lanceret

Yay.. og jeg kan allerede nu afsløre at det er en lækker lille sag.

Der er ikke det vilde at komme efter, hvis man går efter nye features, men det virker som om interfacet er blevet udsat for en heftig oprydning og forsimpling. Jeg håber samme look kommer til de øvrige plugins også.
Den nye version virker hurtigere og især den nye preset preview funktion er rigtig lækker. Den eneste anke jeg lige kunne komme i tanke om var at i det første plugin, når man klikkede på det billede man sad og arbejde på, så fik man det originale billede vist, i farver. I 2'eren er det en sort/hvid udgave. Det gør det lidt svært at se hvad det er for nogle toner man gerne vil dæmpe/lysne. Heldigvis fandt jeg ret hurtigt ud af at man i opsætningsmenuen havde mulighed for at bruge det farvede billede istedet, så alt er godt igen. Smile

Prikken over i'et er at Topaz Labs har valgt at give eksisterende Black & White Effects brugere version 2 kvit og frit. DET er noget vi kan forstå Undecided

Du kan hente en 30 dags trial (eller købe plugin'et) her.

Copyright © 2017 - Design by FS