D-Noc Photography

CameraZOOM FX

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige kamera apps til Android, og har fundet nogle fede detaljer hist og pist, men aldrig rigtigt noget der sådan virkeligt tiltalte mig. Jeg vil slet ikke nævne Instagram i den her sammenhæng. I. JUST. DON'T. LIKE. IT. Wink

Jeg har nu taget springet og har investeret 1,49 USD for CameraZOOM FX, som i øjeblikket er til halv pris i Play Store.

Det er en fantastisk kamera app, der kommer med en masse presets, som kan give ens billeder et helt unikt look, og er der ikke lige et man synes passer perfekt, er der rig mulighed for at tilpasse og gemme som sit eget preset. Der er desuden mulighed for at hente et hav af addons til programmet.

Den absolut bedste feature er dog at man kan vælge et preset inden man tager et billede, og så bliver indstillingerne lagt oven i det preview man ser på skærmen, således at man har en god fornemmelse af hvordan billedet kommer til at se ud.

Det har desuden mulighed for at at gemme billedet i en version med preset på, og en version uden, således at man har mulighed for at lave lige så mange varianter af et billede som man har lyst til.

Nu har jeg det ikke ubetinget godt med disse retro-look billeder, men må dog indrømme at jeg godt kan lide nogle af de muligheder det giver, og når man så stadig har det originale billede kan det jo ikke gå helt galt.

Copyright © 2017 - Design by FS