D-Noc Photography

Chimpanse

The Chimp

Køb dette billede i original størrelse gennem GumRoad

En af de bedste ting ved at have et årskort til Aalborg zoo og en lille datter er at man tit kommer i Zoo. Det giver mig mulighed for at tage mange billeder af mange forskellige dyr, og fordi vi er der tit behøver jeg ikke slæbe hele min oppakning med hver gang..
..det er ihvertfald hvad jeg prøver at bilde mig selv ind, men i praksis ender jeg med ALTID at ærge mig over at jeg ikke har taget [indsæt navn på objektiv/filter/flash her].

Den dag jeg tog dette billede havde jeg valgt at tage mit 55-250mm objektiv med, og skæbnen ville selvfølgelig at netop den dag var der indvielse af nyt rovdyrsanlæg, med tilhørende udstilling af sportsvogne. Selv ved 55mm (x1.6 på et crop kamera) var det svært at få noget fornuftigt ud af udstillingen, og jeg ærgede mig over at jeg ikke havde mit 17-50mm objektiv med. Moralen må være altid at have alting med sig, just in case Smile.

Heldigvis havde jeg også min mobiltelefon med, så jeg fik da lidt billeder af sportsvogne med hjem også.

Billedet her fik jeg dog, og det havde jeg ikke kunne fange med et 17-50mm objektiv, så helt spildt var det da ikke. Det er efterbehandlet i Paint Shop Pro X4. 

Copyright © 2017 - Design by FS