D-Noc Photography

Nyt objektiv: Tamron AF Di II SP 17-50mm f/2,8 XR VC

Jeg har i et stykke tid gået og overvejet at anskaffe mig et objektiv, der kunne afløse det 18-55mm f/3.5-5.6 objektiv der fulgte med mit kamera. Valget faldt på Tamron AF Di II SP 17-50mm f/2,8 XR VC.

Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle have modellen med eller uden VC (Vibration Control), men endte med at købe det med VC. Der er godt nok nogen der mener at det uden VC er bedre, men uden at det på nogen måde kan dokumenteres.

Indtil videre er jeg godt tilfreds med objektivet, som er en stor forbedring i forhold til kit objektivet. Billederne er knivskarpe. Jeg har dog observeret at jeg får bedre resultater ved at slå VC fra, når jeg skal tage billeder af min travle 2 årige datter. Når jeg tager billeder af stillestående (eller bare rolige) objekter, er VC en stor fordel.

Jeg regner med snart at få tid til at lægge et eksempel på objektivets billeder på bloggen her.

Copyright © 2017 - Design by FS