D-Noc Photography

Karabinhagen

Snap hooked!

I denne uge har jeg valgt et billede med et meget simpelt motiv. En karabinhage på min datters gyngestativ. Fordi motivet er så simpelt er der ikke så meget til at distrahere øjet.

Jeg har konverteret til sort/hvid i Topaz Black & White Effects. For at få det helt rigtige udtryk i billedet har jeg valgt en forholdsvis svag detaljegrad på hele motivet, for så efterfølgende at trække detaljerne frem i karabinhagen, bolten, møtrikken og beslaget.

Jeg var længe i tvivl om hvorvidt jeg skulle ende med et farve eller sort/hvid billede. Himlen havde en rigtigt flot blå farve og de rustne dele havde et meget flot farve også, men efter et stykke tid stod det klart for mig at billedet simpelthen fungerede bedst i sort/hvid.

Billedet er taget med mit 18-55mm objektiv.

 

Copyright © 2017 - Design by FS