D-Noc Photography

Siloer

 

The silos

Denne uges billede er af et par gamle siloer i Lindholm, der for nogle år siden blev raget ned, for herefter at blive genopført som de højhuse der ses på billedet. Jeg kan kun forestille mig hvilken fantastisk udsigt der må være i de øverste lejligheder. Højhusene er placeret lige vest for Aalborg, ved Egholm, på et sted hvor fjorden slår et knæk, så der er jo nærmest vand på tre sider. Der må være en fantastisk udsigt over Aalborg når solen står op.

Billedet blev taget på en tidlig efterårmorgen, kort efter solen stod op. Det gav billedet et rødligt skær som jeg ikke rigtigt syntes passede til motivet, så derfor konverterede jeg det til sort/hvid ved hjælp af Topaz Black & Whit Effects.

Jeg har generelt en svaghed for sort/hvide billeder, men uden at være religiøs omkring det. Sort/hvid er blot endnu en måde at efterbehandle et billede for at få det bedste frem i motivet.

 

Copyright © 2017 - Design by FS